Послуги компанії

На сторінці "Послуги компанії" розділу "Налаштування" ви створюєте перелік послуг, які надає ваша компанія, встановлюєте їхню тривалість, яка пізніше буде використовуватись у розкладах та налаштовуєте ціну послуг у компанії.

Послуги додаються у два етапи:

  • спочатку потрібно створити розділи послуг;
  • а потім додати до розділів конкретні послуги.

Додавання розділу

  1. Щоб додати перший розділ, натисніть кнопку Додати розділ на пустій сторінці. Також опція "Додати розділ" доступна у меню, що відкривається натисканням на три вертикальні крапки.
  1. Дайте йому назву та збережіть.
👍

Розділ створено. Тепер у нього можна додавати послуги.

Також, за потреби, можна створити підрозділ всередині розділу, щоб краще структурувати послуги. Наприклад, у розділі "Лабораторні дослідження" можна створити підрозділи "Аналізи крові", "Швидкі тести" тощо.

  1. Відкрийте меню дій ⋮ у потрібному розділі послуг і натисніть Додати підрозділ в цей розділ.

  2. Вкажіть назву підрозділу.

  3. Натисніть Зберегти.


Додавання послуги

Послугу можна швидко додати за допомогою кнопки Додати послугу або ж одразу у необхідний розділ чи підрозділ.

Щоб додати послугу у конкретний розділ чи підрозділ:

  1. В потрібному розділі/підрозділі натисніть на три крапки та оберіть Додати послугу.
  1. Додайте інформацію про послугу та натисніть Зберегти.

Після додавання розділів та послуг, на основній сторінці ви зможете:

(1) переглядати розділи, їх підрозділи та послуги;

(2) бачити призначений колір розділів послуг;

(3) бачити, чи підключена можливість запису на послугу через застосунок Bubibo SuperApp;

(4) увімкнути/вимкнути запис на послугу через віджет;

(5) побачити тривалість послуг та (6) кількість філій, які їх надають (при наведенні на кількість показується, в яких саме філіях надається послуга);

(7) переглядати ціну та (8) податкову ставку, що застосовуються для послуги.


Редагування послуг

Щоб відредагувати послугу, натисніть на три крапки навпроти неї, а потім "Редагувати".

Перш ніж перейти до підключення послуг у філіях, переконайтесь, що встановили потрібну тривалість (1) та ціну (2).

📘

Вказані тривалість та ціна будуть використані під час надання послуги, якщо у філії або в співробітника не задано окремих налаштувань

Видалення послуги

Послугу компанії можна видалити без попереднього вимкнення у філіях або для співробітників, до яких вона підключена. Після видалення додаткові дії на рівні філій чи співробітників не потрібні.


Налаштування запису через віджет онлайн запису

Ввімкнути/вимкнути надання послуги через віджет онлайн запису можна:

  1. Активувавши тогл у списку послуг навпроти необхідної послуги.
  1. Активувавши тогл на сторінці редагування необхідної послуги.
  1. За допомогою дії групового ввімкнення/вимкнення запису через віджет.

Групове ввімкнення/вимкнення запису через віджет

Щоб ввімкнути/вимкнути запис через віджет для всіх послуг компанії:

(1) оберіть "Так" у налаштуванні "Групувати по розділам/підрозділам",

(2) натисніть на три крапки та оберіть необхідну дію.

Щоб ввімкнути/вимкнути запис через віджет для декількох послуг компанії:

(1) оберіть "Ні" у налаштуванні "Групувати по розділам/підрозділам",

(2) оберіть необхідні послуги,

(3) натисніть на три крапки та оберіть необхідну дію.


Налаштування запису через застосунок SuperApp

📘

Для увімкнення онлайн запису у застосунку необхідно привʼязати до онлайн послуг послуги вашої компанії.

Докладніше про це у розділі Підключення послуг компанії до онлайн запису у додатку

Ввімкнути/вимкнути надання послуги у застосунку можна:

  1. Активувавши тогл у списку послуг навпроти необхідної послуги;
  1. Активувавши тогл на сторінці редагування необхідної послуги;
  1. За допомогою дії групового ввімкнення/вимкнення запису у застосунку.

Групове ввімкнення/вимкнення запису у застосунку

Щоб ввімкнути/вимкнути запис у додатку для всіх підключених послуг компанії:

(1) оберіть "Так" у налаштуванні "Групувати по розділам/підрозділам",

(2) натисніть на три крапки та оберіть необхідну дію.

Щоб ввімкнути/вимкнути запис у додатку для декількох послуг компанії:

(1) оберіть "Ні" у налаштуванні "Групувати по розділам/підрозділам",

(2) оберіть необхідні послуги,

(3) натисніть на три крапки та оберіть необхідну дію.

🚧

Якщо ви оберете послуги, які не підключені до онлайн-запису у застосунку, обрана дія на них не поширюватиметься.

Докладніше про підключення послуг читайте тут


Оновлення ціни послуг

Ви можете оновити ціну одразу для кількох послуг. Для цього:

Оберіть "Ні" у налаштуванні "Групувати по розділам/підрозділам".

(1) оберіть необхідні послуги, (2) натисніть на три крапки та (3) оберіть "Оновити ціну".

Відкриється вікно оновлення ціни, у якому будуть відображені всі послуги, обрані на попередньому кроці.

Ви можете збільшити/зменшити ціну у відсотковому значенні, обравши відповідний параметр "%".

Або ж ви можете збільшити/зменшити ціну в гривні, обравши відповідний параметр "₴".

Система одразу відображає різницю поточної та нової ціни.

Ви також можете вказати нову фактичну ціну в гривні, обравши відповідний параметр "Нова ціна".

Також ви можете керувати списком обраних послуг: видалити ті, для яких не потрібно оновлювати ціну, або додати нові.
Щоб додати послугу — почніть вводити її назву та виберіть потрібну зі списку.

Щоб завершити оновлення цін, натисніть Зберегти.

📘

Вказана ціна буде використана під час надання послуги, якщо у філії або в співробітника не задано окремих налаштувань.


Оновлення тривалості послуг

Ви можете оновити тривалість одразу для кількох послуг. Для цього:

(1) оберіть "Ні" у налаштуванні "Групувати по розділам/підрозділам",

(2) оберіть необхідні послуги, (3) натисніть на три крапки та (4) оберіть "Оновити тривалість".

Відкриється вікно оновлення ціни, у якому будуть відображені всі послуги, обрані на попередньому кроці. Вкажіть нову тривалість у хвилинах.

Також ви можете керувати списком обраних послуг: видалити ті, для яких не потрібно оновлювати тривалість, або додати нові.
Щоб додати послугу — почніть вводити її назву та виберіть потрібну зі списку.

Щоб завершити оновлення тривалості, натисніть Зберегти.

📘

Вказана тривалість буде використана під час надання послуги, якщо у філії або у співробітника не задано окремих налаштувань


Did this page help you?